Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Μερεντόψωμο, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ!

 

Η ιδέα από το internet, η τρέλα για τα Χριστούγεννα δική μου! Ο καιρός περνάει γρήγορα!

Απλά υπέροχο!
ΥΛΙΚΑ
450 gr αλεύρι
1/3 κούπας ζάχαρη
1/8 κουταλάκι αλάτι
1 φακελάκι ξερή μαγιά
1 κούπα ζεστό γάλα
2 αβγά (τους κρόκους)
30 gr βούτυρο
Ζύμωμα 5 λεπτών, ξεκούραση ζύμης για να φουσκώσει 1 ώρα περίπου. Αφού το δημιουργήσουμε 1/2 ώρα πάλι να φουσκώσει.Επάλειψη με γάλα και ψήσιμο στους 180ο μέχρι να ροδίσει!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου