Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015

ΛΙΚΕΡ ΡΟΔΙ



Οδηγίες

 Έβαλα 3 ποτήρια σπόρους ροδιού στην κατσαρόλα, 2 ποτήρια τσικουδιά -βέβαια γίνεται και με τσίπουρο-2ποτήρια ζάχαρη και 1ξυλαράκι κανέλας.Δεν εβαλα γαρύφαλλο, άλλες βαζουν. Άναψα την κουζίνα στο δυνατό και μολις άρχισε να βράζει εσβησα την κουζίνα και απέσυρα την κατσαρόλα. Άφησα 24 ώρες ακριβώς για να ζυμωθεί και σήμερα μόλις συμπληρώθηκε το 24ωρο το στράγγισα και το έβαλα σε αποστειρωμένο μπουκάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου