Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

CREAM CAKE



ΕΚΤΕΛΕΣΗ

2 πακέτα μπισκότα Digestive ή ,
 250 γρ βιτάμ λιωμένο,
1 φακελάκι creme patisserie
γάλα (σύμφωνα με τις οδηγίες της creme patisserie)
1 φακελάκι topping φράουλας

 Βάζουμε τα μπισκότα στο μούλτι και τα κάνουμε σκόνη, τα απλώνουμε σε ένα τσέρκι η στρόγγυλο ταψάκι και τα περιχύνουμε με το λιωμένο βιτάμ να πάει παντού (Λίγο, λίγο, κουτάλια, κουταλιά).Το ανακατεύουμε να ποτίσει το βιτάμ όλο το μπισκότο και στη συνέχεια το στρώνουμε. Το βάζουμε για λίγο στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε την κρεμά. Στο μίξερ χτυπάμε την creme patisserie με το γάλα.Χτυπάμε μέχρι να πήξει η κρέμα.!Απλώνουμε την κρέμα πάνω στο μπισκότο και το βάζουμε πάλι στο ψυγείο. Μετά από 2 ώρες περίπου που θα παγώσει λίγο βάζουμε από πάνω μαρμελάδα η κάποιο γλυκό του κουταλιού. Εγώ έβαλα topping φράουλας.
Γύρω γύρω διακοσμούμε με μπισκότα της αρεσκείας μας.

Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το 1 πακέτο μπισκότα με ανάλογα γραμμάρια ξηρών καρπών. Εγώ είχα φουντούκια και τα έβαλα.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου