Συνταγή
Υλικά
3 φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1,5 φλ. ζάχαρη
1 κουταλιά σόδα
1 πρέζα αλάτι
2 φλ. Χυμό πορτοκαλιού (φρεσκοστυμένο)
2/3 φλ. σπορέλαιο
Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
2 κ.σ. ξύδι λευκό
1 βανίλια
Εκτέλεση
1.Κοσκινίζω το αλεύρι με τη σόδα , το αλάτι και τη
βανίλια
2. Ανακατεύω σε ένα μπωλ το σπορέλαιο με τον χυμό , το
ξύδι , τη ζάχαρη με ένα κουτάλι μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτω και το ξύσμα
3.Προσθέτω τα στερεά και ανακατεύω όλα τα υλικά μαζί
4.Ψήνω στους 170 βαθμούς , 35’-40’ στην χαμηλή σχάρα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου